Arkiv

Print

History of The Who

Koncert og foredrag

Ons 29 Aug KL 20:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges i døren.


Koncert og foredrag et af Danmarks førende hard-rock coverbands, Stiff Upper Lip, og kulturjournalist Claus Vittus.

Hør anekdoter og historier om ét af rockens mest stilskabende bands, krydret med klip fra Claus Vittus’ solointerviews med Pete Townshend og oplev The Who’s bedste sange i hænderne på et medrivende liveband.

The Who er blandt rockhistoriens allerstørste bands:
Sammen med The Beatles og Rolling Stones opfandt The Who den britiske rockmusik og lagde grundlaget for den moderne rock med en uforlignelig sangskrivning og et grænsebrydende sceneshow.


”The History of The Who” er en larmende, lyrisk og levende hyldest til ét af rockens vægtigste og mægtigste bagkataloger: fra de tidligste singler til rockoperaerne ”Tommy” og ”Quadrophenia”.
Præsenteret af en kvartet af musikere, der de seneste 15 år har dyrket dele af The Who’s repertoire i bandet Stiff Upper Lip. 


Nu går bandet planken ud i et show, der bygger på The Who’s liveversioner af klassikere som ”Substitute” og ”Can’t Explain”, monumentale sange som ”Won’t get fooled again” og et uddrag af rockoperaen ”Tommy”. 
Leveret i The Who’s ånd med energi, improvisationer og humor.


”The History of The Who” er også et foredrag med anekdoter og fakta fra bandets lange historie, krydret med video- og lydklip fra originale interviews med Pete Townshend.
En koncert, der ikke kun river dig med, men også gør dig klogere på The Who.


Musikerne på scenen er Fjeder Stavnstrup (sang), Sune Martini (bas og kor), Mitch Fischerman (trommer og kor) og Jørgen Laurvig (guitar og kor), mens musikjournalist Claus Vittus (DR P1, P2, P3 og P4, MM, Gaffa, Wild, Zoo m.fl.) står for foredraget med klip fra sine tre solo-interviews med Pete Townshend.