Arkiv

Print

Gone fishin

Funk

Lør 03 Nov KL 21:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges i døren.


Kultbandet fra 90,erne er tilbage!

6-mandsbandet Gone Fishin’ er tilbage på livescenerne og spiller atter deres originale groovy livemusik for fuld kraft i originalbesætning.

Gone Fishin’ blev dannet i 1989 som et bud på ny funky instrumentalmusik med plads til improvisationer og bandet opnåede kultstaus på livescenerne i 90’erne. Lyduniverset tager afsæt i 70’ernes nyskabende fusionsjazz med påvirkninger fra bl.a. George Duke, Jan Hammer og Mahavishnu Orchestra og elementer fra ProgRock, Funk, Fusion, Jazz & Worldmusic. 


Bandet udsendte i 1994 albummet GONE FISHIN på pladeselskabet SUNDANCE og forstærkede dermed deres position som et efterspurgt liveband i København.

Bandet har haft en længere pause med tid til andre musikalske projekter, men nu er de tilbage! Det viste de med to succesrige comeback-koncerter under Copenhagen Jazzfestival 2017, hvor det blev tydeligt at kultbandet fra “dengang fusion ikke var et fyord” nu igen er klar til igen at levere den uforfalskede vare: Rå, energisk og tempofyldt fusionsmusik med et skævt og uforudsigeligt twist! 


Gone Fishin’ er stadig: 

Las Nissen – guitar, lead vokal
Thomas Ulstrup – Keyboards
Nikolai Storr – bas
Tira Skamby – percussion
Jesper Nørløv – percussion
Anders Pedersen - trommer