Arkiv

Print

Mademoiselle Karen

Support: Bennebox to be Bob
Vinterjazz

Fre 22 Feb KL 20:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Mademoiselle Karen er en eksplosion af sprog og musik i en delikat og overraskende form. Det er musik på fransk, engelsk, polsk og dansk i et blandet lydunivers, hvor alt er tilladt og intet udeladt. 

Da debutalbummet "Attention" havde release i 2010, var det med et kæmpe banner i Warszawa centrum og stor interesse fra publikum og medier. Denne interesse blev automatisk skabt, da de 3 musikere i Mademoiselle Karen har turneret overalt i Polen, som en del af det succesfulde polsk/danske band Czesław Śpiewa. Dette eventyr har givet ny inspiration og inputs, hvoraf det farverige projekt Mademoiselle Karen er opstået. 

Atmosfæren er avancerede pop-chansons brudt af pumpet house på den ene side og eftertænksom melankoli på den anden. Mademoiselle Karen tager det hele ind og synger det derefter ud igen med en stærk stemme fuld af engagement og legende attitude. 

Med udgivelsen af andet album "Comme Les Garçons", blev bandet endnu engang mødt af et dedikeret publikum, som trods det komplekse lydunivers mødte trofaste og engagerede op. Mademoiselle Karen bygger musikalske broer på tværs af sprog og musikgenrer, hvilket er et kærkomment behov, i den splittede verden vi lever i.