Arkiv

Print

Christian Søgaard Trio

Østerbro Jazzklub

Lør 13 Apr KL 20:00 EntrÉ 130 KR / MEDL 80 KR kr
Billetter sælges i døren.


Christian Søgaard Trio, med Chano Olskær (trommer) og solist Kristian Jørgensen (violin)

Der venter os en anderledes, spændende og fornem oplevelse med ChristianSøgaard Trio, der er udvidet med trommeslageren Chano Olskær, og som solistmedbringer violinisten Kristian Jørgensen.

Trioen, som siden 2005 har spillet jazz, viser og verdensmusik meddanske tekster, har sideløbende en stor passion for Django Reinhardt samtjazzen fra 30-erne. Guitaren er selvfølgelig central her, men harmonikaen givermusikken et umiskendeligt strejf af fransk forår.

Trioen består af ChristianSøgaard, der med piano har været vidt omkring i dansk musikliv, med bl.a.Povl Dissing og Rasmus Lyberth. Han er samtidig en sublim jazzharmonikaspiller. Morten Nordal er trioens guitarist,der fortolker Django på sin helt personlige måde. Det tredje medlem, Jens Holgersen lægger med sinkontrabas trioens solide og særdeles velswingende bund. På trommer er det Chano Olskær som trioen har et mangeårigt samarbejdemed.
Aftenens solist er den fantastiske violinist Kristian Jørgensen.

Kristian Jørgensen, som ofte bliver kaldt Svend Asmussens arvtager, er leder af egen kvartet. Kristian Jørgensen førermed sin varme tone, det levende og tænksomme violinspil, den stolte danskejazzviolintradition videre på fornemste vis. Han startede i øvrigt med atspille violin som 8-årig og har gennem tiden høstet flere anerkendelser ogpriser.
 
Se mere på hjemmesiderne cstrio.dk og kristianjorgensen.dk