Arkiv

Print

Twiins

Rock / pop

Fre 26 Apr KL 21:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dk


TWIINS

Tvillingerne har i årevis helt tilbage fra 80erne, været aktive i det danske musikliv.

Dette har bragt dem ind i forskellige musikalske sammenhænge, blandt andet som faste musikere for Michael Falch op igennem 90erne. Her spillede de i Michael Falchs band "Nye rejsende"
 
TwIIns er klar med deres nye danske udgivelse, "TOSOMHED MED TURBO PÅ". Det er dermed deres 4. album.

Michael Falch har skrevet et nummer til det nye album, som han også medvirker på, i en duet med TwIIns.

TwIIns har med deres eget materiale været på tour med bands som, Big Fat Snake (DK), Danser med Drenge (DK), Bellami Brothers (USA), Rie Rasmussen solo med flere.

Tvillingernes musikalske univers bygger på en energisk dansk/amerikansk, folk/rock/country tradition, og koncerterne emmer af energi og nerve og ikke mindst sjove anekdoter fra et langt liv, "som vigtige vandbærere i den danske musikbranche" (citat Steffen Jungersen)
 
Nils Henriksen: Guitarlegende og producer i den danske musikbranche er blevet fast nyt medlem, og medvirker også på det nye album "Tosomhed med turbo på" Nils Henriksen har spillet guitar og produceret albums for: (Sebastian, CV Jørgensen, Kim Larsen, Malurt, Kliche, TV-2 og mange andre)
 
Tvillingerne har en fortid med Nils Henriksen tilbage fra deres tid i Michael Falch, hvor de spillede sammen i "Nye rejsende". Det har derfor været det mest naturlige at Nils Henriksen er blevet en del af TwIIns.
 
 
Kurt Poulsen: Guitar-Vokal
John Poulsen: Bas - kor
Nils Henriksen: Guitar
Lars Jensen: Keyboards - kor
Henning Neerskov: Trommer