Benjamin Aggerbæk
Kristine Blond
Matilde Kühl

Fre 21 Nov KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Benjamin Aggerbæk


Benjamin Aggerbæk har gennem de seneste 2 år været én af de mest betydningsfulde personer på den dynamiske københavnske sangskriver-scene. 3. december udkommer Aggerbæks varme og vedkommende debutplade "Back In Town".

I løbet af de seneste par år har den københavnske singer/songwriter scene udviklet sig fra spirende undergrund til en frodig skov af talentmasse, der er ved at sætte et mærkbart aftryk på den danske musikscene.
Dette skyldes ikke mindst Benjamin Aggerbæk, der er blevet en institution på den københavnske sangskriver scene. Med utrættelig drivkraft har Aggerbæk fra bunden skabt ugentlige publikum-successer på bla. Tjili Pop, Drop Inn, Café Retro samt flere andre scener - steder, hvor hele byens sangskrivere mødes med publikum og hinanden, og præsenterer nyt, såvel som velkendt materiale.

Mere information om Aggerbæk Kvintet, debutalbummet og koncerter findes på www.myspace.com/aggerbaek
www.aggerbaek.dk


Kristine Blond

Som 19-årig underskrev Kristine Blond sin første pladekontrakt med et stort engelsk pladeselskab. Hun indledte hermed et samarbejde med berømtheder som Narada Michael Walden, Ric Wake og Peter Wolf.

I februar1998 befandt Kristine Blond sig for første gang blandt de tyve højst placerede på den officielle engelske hitliste, samtidig med, at hun gik nr. 1 på dancecharten. Herefter blev hun taget under Cutfather&Joe's berømte vinger

Mellem 2000 og 2002 udgav hun i alt fem singler og et album, der alle opnåede høje hitlisteplaceringer.

Også i Holland og Tyskland - og Danmark - har hun haft masser af airplay-succes.

Seneste succes havde Blond ved Det danske Melodi Grand Prix 2006, hvor hun sang den flotte ballade "Make this night forever".

Hun har medvirket på et væld af filmsoundtracks.

Fra 2003 har Kristine Blond arbejdet hårdt med at skrive og indspille sit eget materiale.

Læs mere på
www.kristineblond.dk
www.myspace.com/kristineblondmusic


Matilde Kühl

Den 13. maj kulminererede den 28-årige sangerinde/sangskriver Matilde Kühls musikalske rejse i debutalbummet I'm Gonna Stay Here - et velovervejet og modent album, der har været længe undervejs. Nu er hun klar til at drage gennem landet med sine sange og eget band.

Hjertet er talerør

Matilde er opvokset i en musikalsk familie, hvor faren spillede verdensmusik i et omrejsende cirkus og hun tumlede rundt i manegen som cirkusprinsesse. Musikken har siden da været en tilbagevendende drivkraft i Matilde Kühls liv og der hun finder ro og fordybelse.

Den internationale, kreative og musikalske opdragelse skinner igennem på Matildes debutalbum. Med sine dybfølte og poetiske tekster og melodier inviteres du ind i Matildes musikalske univers - der jongleres med de store følelser, der på godt og ondt mødes i livet og kærligheden.

Matilde synger om hverdagen, og sangene handler om alt fra brændende biler i gaderne på Nørrebro, til historier om folk, der tramper på dig - men de handler også om de glade og positive sider af livet. Oftest er det dog de melankolske sange og især kærligheden, der trænger sig på. "For mig er kærlighed et virvar af toner, der skal sammenspilles - jo ældre vi bliver, jo sværere virker den dér kærlighed at finde rundt i. Kærligheden er ikke altid så sort/hvid som vi gerne vil gøre den til - og det kan jo både være skønt og frustrerende", siger Matilde med et smil.

www.matildekuhl.dk