PARASIT

PORCELÆNSDUKKEN

Tir 05 Maj - Tir 12 Maj
5 - 12 MAJ KL 20.00
9 og 10 MAJ KL 18.00
EntrÉ 80 kr
UNGE U/30: 50 KR

Billetter bestilles på 23 46 42 24
eller på www.porcelaensdukken.dk


PARASIT er en absurd og sorthumoristisk komedie med fart over feltet!
Erik og Verner er gået helt i stå. Deres liv mangler mening og indhold, og det er de godt trætte af. Men der er en udvej.
Gunnar er på vej. Og når Gunnar kommer, bliver alting godt. Gunnar er nemlig lifecoach, og har et godt råd eller to oppe i ærmet.
Men da Gunnar endelig dukker op, er han både livstræt og ugidelig. Han er træt af alle de "parasitter" der evig og altid gør krav på hans gode råd. De to venner får dog overtalt Gunnar til at give dem et "lille råd", og så kommer der ellers skub i det hele. Gunnar liver op, og pludselig bliver Erik og Verner overvældet med "gode råd".
Men hvor gode er de gode råd så, når det kommer til stykket? Er det bare Erik og Verner der ikke kan finde ud af det? Og bliver han ikke mere og mere ubehagelig at være i rum med, ham Gunnar? Hvem udnytter hvem? Hvem er de virkelige parasitter?

PORCELÆNSDUKKEN arbejder med filosofiske, psykologiske og politiske temaer og problemstillinger. Med vores forestillinger vil vi gerne sætte tanker i gang, snarere end at levere løsningsmodeller. Vi vil gerne sætte spørgsmålstegn, og ikke punktum.
Vores temaer præsenteres i en sorthumoristisk, absurd-komisk form, spækket med slapstick humor. Det er vores overbevisning, at tunge emner lettere siver ind, hvis modtageren får lov til at trække på smilebåndet. Desuden leveres forestillingerne i et højt og energifuldt tempo, der appellerer til et moderne publikum.
Porcelænsdukkens forestillinger er altså både værd at se, hvis man er ude efter et godt grin, og hvis man gerne vil udfordres.

Medvirkende:
Mads Fahnøe, Jonas Schnor, Simon Brønnum, Ida Frich Kilde og Jens Marquard Hansen.

Manuskript og iscenesættelse:
Mads Fahnøe, Simon Brønnum, Jonas Schnor og Victor Eg Frølund.

Teknik og lysdesign: Jens Marquard Hansen og Victor Eg Frølund.

Grafik: Jonathan Jungløv