Arkiv

Print

Alouise

Pop/Rock

Fre 12 Jun KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Alouise er ikke bare vokset op i et hjem med klaver, hun er vokset op med et helt lydstudie, Soundscape Studio, som hun selv er indehaver af i dag.

Alouise var 8 år gammel, da hun indspillede sin første sang i det studie hendes far havde startede samme år. Alouise blev inspireret af et digt i bogen Momo og satte melodi til ordene for derefter at indsynge dem i studiet hos sin far. Siden hen indspillede Alouise og hendes søster utallige sange i studiet, både alle de hits de gik og sang med på der hjemme og selvskrevne sange. Som 11-årig skrev Alouise en jingle til jolly-cola og vandt sammen med hendes søster på 14 en åben sportsvogn, hvilket kun gav blod på tanden til at skrive endnu flere sange.

I dag er Alouise blevet 30 år og har udgivet 4 albums. Den første udgivelse af Alouises sange var med "The duo - soundscape sessions" i 2000. Kort efter denne udgivelse gik Alouise solo og har i eget navn udgivet cd'erne "Alouise" fra 2004, "Go on and judge!" fra 2007 og seneste skud på stammen "Langtidsholdbar" fra 2008.

Alouise er i sin sangskrivning, som i alle andre aspekter af hendes liv, en ambitiøs og nysgerrig pige, så sideløbende med hendes singer/songwriter karriere har hun formået at blive en anerkendt lydtekniker og producer med eget lydstudie, som hun kører på tiende år. Her har hun arbejdet med navne som Claus Hempler, Carpark North, Billy Cross, The Breakers og mange, mange flere.

Alouise er en ildsjæl der brænder for alt, hvad hun laver. En flamme som tydeligt kan mærkes i Alouises tekster, i hendes vokal og hendes lyd.

Læs og hør mere på:
www.alouise.dk
www.myspace.com/alouisedk