Marilyn Mazurs Celestial Circle

Jazz

Tor 23 Apr KL 21:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges i døren.


Danmarkspremiere.

Lige siden at Miles Davis ringede en sen nattetime midt i '80erne og spurgte om hun ville med på turné, har Marilyns musikalske karriere været en perlerække af internationale højdepunkter. Først nogle år på verdensturné med Miles, derefter med Wayne Shorter, siden med Jan Garbarek Group. Og oven i dette Jazzpar prisen i 2001, Downbeat nomineringer, Christain Braad Thomsens roste dokumentarfilm "Queen of Percussion" og senest den Norske Telenor Kulturpris.

I 2008 fulgte endnu to højdepunkter og opfyldelsen af en drøm: Marilyn's solo cd "Elixir" med Jan Garbarek som gæstesolist udkom på ECM og om sommeren var hun 'Artist in Residence' på Molde International Jazz Festival.

Celestial Circle blev formet som et projekt til en afslutningskoncert på Molde festivalen i byens Domkirke, deraf inspirationen til gruppens navn. Den klanglige kemi og gensidige forståelse gik op i en højere (himmelsk) enhed ved første møde, og Marilyn besluttede fortsat at udforske (cirklen) og den indbyrdes kommunikation. Dette vil være grupens første koncert i København.

Gruppens fire både følsomme og kraftfulde musikere har virkelig fælles berøringsflader i de æteriske luft og tonelag, og en bred palet af farver at udtrykke sig igennem. Musikken, som overvejende er komponeret af Marilyn Mazur, er akustisk, melodisk, groovy, dyb og rørende.


Marilyn Mazur Group

Marilyn Mazur: percussion
Josefine Cronholm: sang
John Taylor: klaver
Anders Jormin: bas

www.marilynmazur.com