Arkiv

Print

REALITY

Gyldenpflug

Tor 04 Jun - Søn 07 Jun
TOR - FRE KL 20.00
LØR KL 15.00 OG 20.00
SØN KL 17.00
EntrÉ 50 KR
Børn u. 15 ÅR 35 kr
Billetbestilling på tlf: 60 18 05 25 alle dage mellem kl 16-20


Gyldenpflug
er en helt ny teatergruppe, hvis ambition er at udvikle og udforske teatrets udtryk, dets former og kanter for derigennem at sprænge vores forestillingsevnes, til tider begrænsede opfattelse af muligheder, så ny og mere kreativitet åbner sig og ideer forhåbentlig vil flyde ubesværet.
Gyldenpflug er inspireret af det fysiske teater såvel som det mere klassiske, af musik, poesi, lyde og lys, der alle på et øjeblik kan føre os ind i velkendte og mindre kendte stemninger og andre universer.

Vi stjæler fra alle udtryk og skaber vores eget med historier, der trænger sig på. Historier der opstår i en verden fyldt med ensomme, længselsfulde mennesker. Forvirrede skæbner vis spørgsmål og trængsler overhøres eller misforstås. Vi opbevarer et hav af spørgsmål, som vi måske ikke kan svare på, men i vores insisterende forsøg herpå, vil der opstå hjerteskærende og tankevækkende historier, der forhåbentlig vil provokere og inspirere.
REALITY er en forestilling om tre unge kvinder med vidt forskellige baggrunde og kulturer, der har det tilfælles, at have lullet sig ind i deres egen virkelighedsopfattelse og fastlåst drømme om lykken og nu sidder fast i tilstande af venten, søgen og tab i overbevisningen om, at "livet" det rigtige liv ligger fjernt fra dem forklædt i positioner, anerkendelse og materielle goder. Derfor har de meldt sig til REALITY(et live Tv show) i et forsøg på at fordre deres muligheder for at opnå "lykkegevinsten" hvilket én deltager kommer til In The End.

Kvinderne presses nu ud i at skulle forholde sig til en iscenesat virkelighed, hvor de både overvåges og styres. Hvor beslutninger allerede er taget for dem og konflikter skabt, hvor de konstant skal dyste om at opnå anerkendelse gennem diverse opgaver og prøver, hvor deres behov og drømme negligeres, hvor frustrationen over at intet fungerer for dem, hverken i det iscenesatte rum eller i dem selv, til sidst må eskalere i konflikten mellem forglemmelsen af deres vante klaustrofobiske selvopfattelse og i den nære relation, som opstår mellem mennesker, der er spærret inde sammen.