Arkiv

Print

”IMPRO COMEDY”

Det Hvide Snit og De Gales Division

Tor 18 Jun KL 20:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.


Krudttønden præsenterer Danmarks mest innovative improteatergrupper: "Det Hvide Snit" og "De Gales Division". Grupperne er særdeles velbevandrede ud i improvisationens uforudsigelige univers og dyrker spontanitetens muligheder til det yderste. Ved dette show optræder de sammen som en gruppe - årets fusionsnyhed!

Det Hvide Snit: I over 20 år har "Snitterne" beriget impro-scenen med rablende, rørende, rystende historier med ét tilfælles: Det går direkte i lattermusklerne! Spillernes evne til også selv at more sig gedigent undervejs når ud over rampen hver gang. Det Hvide Snit har altid været i front med fornyelse af genren og har tilført den mange unikke tiltag - fx Den Gule Streg og Verdens Længste Impro (optaget i Guiness Book Of Records).
I 2009 spillede Det Hvide Snit sig til 2. pladsen ved DM i Teatersport.

De Gales Division er improvisationsteater af meget høj kvalitet.
De Gales Division har siden 1993 fornøjet og forbløffet publikum med deres sublime evne til at improvisere. DGD store styrke er samspillet mellem skuespillerne og deres evne til at skabe sjove karakterer og historier. Vi sætter en ære i at interagere med publikum, så scenerne bliver vedkommende og genkendelige for dem.


På hjemmesiderne www.degalesdivision.dk og www.dethvidesnit.dk kan man finde yderligere oplysninger om grupperne, se billeder og videoklip.


Vi glæder os til at se jer!