Arkiv

Print

Sange fra mørket

Den Rytmiske Daghøjskole

Man 22 Jun - Ons 24 Jun kl 19:00
MAN OG ONS KL 19.00
EntrÉ 50 kr Musik+
Billetbestilling: drdbillet@gmail.com


Sange fra mørket
Musik+ slipper sangene fri for første gang

Den Rytmisk Daghøjskole kan for første gang nogensinde præsentere frugten af højskolens nystartede hold for sangskrivere, Musik+. Hør unge sangskrivertalenter udfolde deres sange fra mørket 22. og 24. juni i Teatersalen på Krudttønden.

Hvad er en god sang og hvor kommer den fra?

"Nogle sange kommer frem som et lyn, andre lister frem og nogle skal tvinges frem fra det skjulte. Inspirationen findes i det underbevidste - i det poetiske mørke og kan være svær at fange og holde fast. Sangen er som et stykke sæbe på badeværelsegulvet, glat og flygtig - men man kan lære at holde fast" fortæller Daghøjskolens leder Jakob Olsen.

Nu fremfører elever fra første sæson på Musik+ resultaterne af deres studier i sangskrivningen. Koncerten byder på alt fra Rock til Pop, Countrystyle, Indie til alternative romantiske toner.

For at illustrere forbindelsen mellem den gode sang og den poetiske dunkelhed fremfører de optrædende enkelte sange i teatersalens mørke. Det vil give publikum chancen for at opleve musikken i den reneste og klareste form. Kom og vær med til at lyse op i Krudttønden, når vi mødes i musikkens favn.

Musik+ er et nystartet hold for sangskrivere på Den Rytmiske Daghøjskole. Kursisterne på Musik+ har arbejdet det sidste halve år med sangskriverhåndværket. Lærere og gæstelærere har været Albert Raft, Bjørn Fjæstad, Susi Hyldgaard, Spejderrobot og Emil de Waal.

www.drd.dk