Arkiv

Print

Oriental Mood

World class oriental fusion

Fre 04 Sep KL 21:00 EntrÉ 70 kr Årets Danish World Award Winner - Årets Soundtrack 2008
Billetter sælges i døren.


Oriental Mood

Danish World Award Winner af Årets World Track 2008 !!

Som et resultat af et seriøst og hårdt arbejde med produktionen "Muktalef" -og samarbejdet med den Egyptiske sangstjerne Fatma Zidan, lykkedes det for Oriental Mood at vinde dette års pris for bedste world track ved Danish World Music Awards i Copenhagen jazzhouse 22/11-2008.

"Yoma" blev første gang udgivet på Fatma Zidans eget solo album "El Al Zaal" (2003). Oriental Mood var så begejstret for "Yoma" at de besluttede at indspille den på deres nyeste CD "Muktalef" (2007).

Prisen for året "World track 2008" blev uddelt af World Music Denmark i samarbejde med tidskriftet "Cultures" (tidligere Djembe).

Oriental Mood/ Fatma Zidans "Yoma" kåret som årets World Track i Danmark.

Oriental Mood har deres 7. CD på gaden : "Muktalef" betyder forskellig - og det er lige det der er meningen med denne udgivelse - at give et forskelligt udtryk med klassisk inspireret sang fra den andalusiske tradition over til salsaorientalsk og arabisk bossa nova.


Med Fatma Zidan fra Cairo på denne CD gives et smukt vidnesbyrd om hvor følsom og overlegen sangteknik der findes i denne del af verden.


Musikken er denne gang komponeret af Lars Bo Kujahn, Nils Raae - og tillige krydret med kompositioner af Hisham Niaz, Foad Abdl Maged, Dr. Fatahallah Ahmed, Rahbani Bros.


Fatma Zidan: vocal
Lars Bo Kujahn: qanun, tabla
Rasmus Glendorf: drums

Simon Dyhr: bass
Nils Raae: keyboards, mouthharp
Bilal Irshed: Oud
Tine Vitkov: klarinet
Lars "Lyd" Jensen ": soundengineer

www.oriental-mood.dk