Arkiv

Print

The Barbars
feat. Swing Acoustique

Swing Jazz

Fre 18 Sep KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


The Barbars feat. Swing Acoustique
er to trioer med vidt forskelligt musikalsk udtryk og baggrund, som har fundet sammen om dette Swing Jazz projekt.

Trioen The Barbars består af tvillingerne Rasmus, Jens og deres gymnasieven Martin. De har siden deres gymnasietid i 1992 sunget a cappella barbershop- og showsang sammen. De tre venners lange musiske samarbejde, fællesskab og optrædener, har givet dem en unik forståelse og udtryk inden for den trestemmige showsang.
Læs mere om sanggruppen på www.thebarbars.dk

Swing Acoustique består af de to guitarister Jan og Peter, samt Jan på kontrabas. Jan og Peter har arbejdet sammen og optrådt i mange år med deres instrumentale sigøjner og swing Jazz, og Bas Jan er nyligt støt til den tidligere duo.
Læs mere om Swing Acustique på www.myspace.com/swingacoustique

I december 2008 - på en bar i Amsterdam i forbindelse med en arbejdstur - snakkede Peter og Rasmus om hver deres trio. Det varede ikke længe inden idéen om et fælles jazz projekt kom på banen, og entusiasmen bredte sig.

I februar i år mødtes de to trioer så for første gang for at prøve projektet og det musikalske udtryk af. Det stod med det samme klart at her var noget helt særligt og specielt, som vi var nødt til at føre videre! Det musikalske udtryk kan bedst sammenlignes med swing jazzens udtryk i 1930'erne.