Arkiv

Print

TEXRAY

ROCK

Lør 24 Okt KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Koncerten tager udgangspunkt i bandets seneste projekt og netop udkomne CD, "High On Hiatt", der blander lige dele TEXRAY og "John Hiatt live intensitet" i en cocktail, som er værd at blive høj på. TEXRAY har nemlig altid haft et par John Hiatt numre på repertoiret gennem årene. Både fordi melodierne holder, men i særlig høj grad fordi teksterne altid er meget vedkommende, som bandet udtrykker det.

"Det har været en fornøjelse at skrælle Hiatts musik indtil benet," udtaler Morten Gransøe, guitarist i TEXRAY, der desuden tæller Søren Bech Hansen på vokal og keys, Lars B. Villadsen, bas, og Torben Kruse, trommer. "På High On Hiatt har valget været at gøre musikken meget gennemsigtig og give den en enkel, men rå kant, som giver plads til vokalen, så lytterne uhindret får adgang til Hiatt's univers. Uanset om det har været en ballade, eller et nummer i den tunge rock afdeling".

Men uanset Hiatts lyrik så er TEXRAYs nye CD en rockskive, der skal høres med voloumeknappen et godt stykke forbi "medium". Og bandet lover en koncert, der - udover at give lytterne lyst til både at spille luftguitar, danse og tude over en gammel kæreste - også vil blive krydret med lidt anekdoter om Hiatt og hans sangunivers.

For mere info: www.texray.dk