Arkiv

Print

New York City Man

Tribute to Lou Reed

Lør 27 Feb KL 21:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.


"No one do Lou Reed Better than i do" Citat: Lou Reed

Så kort og præcist kan kritiske anmeldere sættes på plads!
Men selv om Lou Reed nødvendigvis må have ret i sin påstand, vover vi dog at gøre hans ord til vores - med en lille twist: Ingen kan efterligne Lou Reed som vi kan!

"New York City Man" hylder Lou Reed og hans fantastiske musik med gengivelser så fulde af nerve og energi, at selv Lou Reed må komme i tvivl om, hvorvidt hans udtalelse stadig står til troende.

Vi leverer som Lou Reed Tribute Band ganske enkelt en god gang medrivende rock, med den kantede og særegne karakter, som ellers kun Lou Reed mestrer. Vi dækker hele Lou Reeds karriere helt fra begyndelsen, i det legendariske Velvet Underground frem til 2007. Fem årtier med fantastisk musik og lyrik.

New York City Man er bandet, der fra scenen brager igennem med en direkte publikumskontakt, som ikke mange formår at gøre efter - det skulle da lige være ham den originale vare fra New York. Vi er som udpræget live orkester først rigtigt tilfredse, når vi står på scenen og har skabt en intens og god stemning sammen med publikum.

Carsten Wiese, Jesper Edvardsen, Jeppe Greve, Per Søderquist, Bjørn Banke og lejlighedsvis Martin Ernst (saxofon) klinger umiskendeligt dansk og det er da også først på scenen, at New Yorks internationale atmosfære kommer til udtryk. Ingen stjernenykker, men på den anden side heller ingen falsk beskedenhed over egne kvaliteter, når vi skal karakterisere os selv: "Vi ligger til enhver tid på maven for Lou Reed - men rejser os og er i øjenhøjde med alle andre"

Der er kun plads til et navn på toppen af tribute/jam scenen, når det handler om at hylde rockmusikkens absolut største ikoner. Vi vil være verdens bedste og mest underholdende Lou Reed Tribute band - hverken mere eller mindre. Lad os bevise for jer, at vi er godt på vej.

Læs mere på vores hjemmeside og lyt til vores "(næsten) Live i studiet demo" med følgende numre Rock'n'roll, Romeo had Juliette, Satellite of love og Pale blue eyes. Go' fornøjelse!!

www.nyc-man.com