Arkiv

Print

The ImproComedy Connection

Det Hvide Snit og De Gales Division

Tir 27 Okt KL 20:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.


Impro-Comedy er 100% improviseret galskab med 2 af Danmarks bedste impro-grupper


Krudttønden præsenterer Danmarks mest innovative improteatergrupper. "Det Hvide Snit" og "De Gales Division". Showet er totalt improviseret, og det er publikum der suverænt bestemmer hvilke scener der skal udspilles sig på de skrå brædder. Så hvis man er udstyret med en livlig, men indestængt fantasi, så er ImproComedy muligheden for at få den udlevet - oven i købet af andre! Kom og råb med - det vil ikke gå stille for sig!

Det Hvide Snit.
I over 20 år har "Snitterne" beriget impro-scenen med rablende, rørende, rystende historier med ét tilfælles: Det går direkte i lattermusklerne! Spillernes evne til også selv at more sig gedigent undervejs når ud over rampen hver gang. Det Hvide Snit har altid været i front med fornyelse af genren og har tilført den mange unikke tiltag - fx Den Gule Streg og Verdens Længste Impro (optaget i Guiness Book Of Records).
I 2009 spillede Det Hvide Snit sig til 2. pladsen ved DM i Teatersport.

De Gales Division er improvisationsteater af meget høj kvalitet.
De Gales Division har siden 1993 fornøjet og forbløffet publikum med deres sublime evne til at improvisere. DGD store styrke er samspillet mellem skuespillerne og deres evne til at skabe sjove karakterer og historier. Vi sætter en ære i at interagere med publikum, så scenerne bliver vedkommende og genkendelige for dem.

ImproComedy har sin egen hjemmeside: www.improcomedy.dk
På hjemmesiderne www.degalesdivision.dk og www.dethvidesnit.dk kan man finde yderligere oplysninger om grupperne, se billeder og videoklip.

Vi glæder os til at se jer!