Arkiv

Print

Unge hjerter

Rytmisk Børne- og Ungdomskulturskole

Tir 24 Nov - Fre 27 Nov
TIR - FRE KL 10.00 OG KL 12.30
Fri entrÉ
Tilmelding ved henvendelse til Torben Engberg på te@rytmiskcenter.dk

Rytmisk Børne- og Ungdomskulturskole har hermed fornøjelsen af at inviterer din klasse til en udfordrende danse-debatforestilling, hvor 6 dansere vil tematisere vold og krænkende adfærd igennem en række danse- og performanceseancer som efterfølgende diskuteres med jeres klasse. Debatten styres af rapper Andy Op.

Forestillingen behandler specielt emnet "krænkende adfærd", og mere specifikt temaer som voldelig opførsel, drenge-pigeproblematik og gruppetilhørsforhold. Vi vil sætte spot på dét der sker hver dag og give ordet til de unge selv.

Unge hjerter er udviklet på Rytmisk Børne- og Ungdomskulturskole af danseinstruktør Maria Dønkjær, i samarbejde med dansere fra Floetry dance.

Når tilmeldingen er sket, vil du modtage nogle spørgsmål, som du kan bruge til at forberede klassen til forestillingen. Da vi ønsker at måle om Unge Hjerter kan ændre på de unges holdning til forestillingens temaer, vil vi ved forestillingen udlevere et anonymt spørgeskema til hver elev, som skal udfyldes inden i går. Skemaet skal bruges til vores evaluering og afrapportering til Det Kriminalpræventive Råd.

Forestillingen er målrettet 7. til 10. klasse.

Tilmelding og mere information kan ske ved henvendelse til Torben Engberg på te@rytmiskcenter.dk