Arkiv

Print

santa cruz

jazz/rock fusion

Søn 28 Feb KL 20:00 EntrÉ 90 kr Poul Halberg (el. guitar)
Hans Ulrik (saxofoner)
Frans Bak (keyboards)
Bo Stief (el. bas)
Alex Riel (trommer)
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Fusionsgruppen fra 80´erne er samlet igen. En stjernebesætning uden lige.

I løbet af 80´erne var gruppen Santa Cruz en af de mest succesfulde fusionsgrupper i landet. Den var i høj grad med til at tegne den tids musik med sit meget powerfulde og melodiøse udtryk, som bl.a. kunne høres på orkestrets udgivelse "Daylight" fra 1984.

I forbindelse med en mindekoncert i 2003 for bassisten Jens Melgaard (Santa Cruz' oprindelige bassist) blev orkestret samlet igen efter næsten 20 års pause. Det var en helt fantastisk oplevelse både for publikum og musikerne selv at se, at musikken stadig holdt og havde sådan en enorm kraft.

Orkestrets medlemmer er i dag alle kapelmestre for egne grupper og har haft karriere inden for både pop, rock og jazz. De har alle udviklet siden dengang, men ikke desto mindre fik det tændt en særligt gnist at spille sammen igen. De besluttede derfor at gendanne gruppen ved udvalgte lejligheder - både for at spille de bedste af de gamle numre med den erfaring, de har i dag; men også for at skrive helt nye numre og derved udfordre 80´er fusionen med det, de står for i dag.

Det har indtil videre vist sig at være en rigtig god ide, for bandet har udelukkende fået fantastisk feedback på alle deres koncerter! Én af koncerterne på Copenhagen Jazzhouse blev optaget og kan høres på cd'en "Cruzing" (Cowbell Music).

Yderligere oplysninger og diverse fotos af musikerne kan hentes her:

www.poulhalberg.dk
www.hansulrik.dk
www.bak.dk
www.bostief.com
www.alexriel.dk