Vanessa Peters
Sarah MacDougall
The Sentimentals

Club Meltdown

Tir 13 Apr KL 20:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Club Meltdown præsenterer i samarbejde med Krudttønden, en unik koncert du ikke vil gå glip af!

D. 13. April åbnes dørene til en spændende koncert, når amerikanske Vanessa Peters og canadiske Sarah MacDougall indtager scenen sammen med det danske backingband The Sentimentals.Vanessa Peters er født og opvokset i Texas, og blev der for et par år siden nomineret til top 10 over folk artister i Austin. Det gav blod på tanden, og Vanessa pakkede sine ting og drog på turné rundt i verden. Igennem de sidste 3 år er det blevet til mere end 250 koncerter i over 10 lande. Samtidig har livet på landevejen og de oplevelser Vanessa her har haft, været kreativ benzin til sangskrivningen, som nu har manifesteret sig i hele 3 albums. Det seneste udspil er "Sweetheart keep you chin up".

Den svensk/canadiske sangskriver, Sarah MacDougall, er en personlig og nærværende historie fortæller, med en fængende stemme og ditto sange.
Hun har netop færdiggjort hendes nye album, 'Across the Atlantic', og det er de rå og rustikke fortællinger herfra, der vil ledsage publikum på deres rejse med Sarah MacDougall rundt i hendes univers af country, folk og americana, denne aften. 

Begge vil de blive musikalsk ledsaget af det danske band The Sentimentals der har markeret sig ved siden 2004, at have turneret som backingband for mange udenlandske artister, når de har været på turné i Skandinavien.
Tilbage i 2007 spillede bandet én enkelt koncert med Vanessa Peters, og i 2008 en turné med Sarah MacDougall. Siden da har der været planer om en gentagelse af de samarbejder. Men travle turné planer for alle parters vedkommende har ikke givet mulighed for at efterleve det ønske før nu.Nu kommer Vanessa Peters og Sarah MacDougall til Østerbro, så sæt kryds i kalenderen, og giv dig selv en god koncertoplevelse!www.vanessapeters.com

www.sarahmacdougall.com
www.thesentimentals.com