CRE8IVITY

danseforestilling

Fre 05 Mar KL 20:00 EntrÉ 30 kr
Billetter sælges i døren.


CRE8IVITY - beat, postmodernisme og breakdance Freestyle Phanatix er klar med en splinterny danseforestilling

Med forestillingen Cre8ivity udforsker dansetruppen den kreative kraft gennem leg med tallet 8.

Freestyle Phanatix
Freestyle Phanatix er et hiphopkollektiv i Øresundsregionen, der samler de bedste performere fra the old school, the new school og the next school. 3 Generationer med speciale i hiphop'ens kunstarter.
Kollektivet har eksisteret siden 1993 og begyndte i 1998 at lave breakdance-teater. Det har hidtil resulteret i forestillinger om blandt andet hiphopkulturens fødsel, H.C. Andersen-eventyr og kultursammenstød i en globaliseret verden. I Cre8ivity samles alle kræfter endnu engang for at producere nyskabende og interessant danseteater.

8
8 taktslag er et af musikkens mest udbredte mønstrer, og 8x8 er en ligeså udbredt norm for et harmonisk musikforløb. I Cre8ivity bliver dette klassiske mønster udforsket, og 8-tallet gøres til omdrejningspunkt for liv og kreativitet

Flimrende fingeraftryk
Cre8ivity bryder fornemmelsen af sammenhæng og er et spring ind i storbyens fragmenterede, hvirvlende og flimrende virkelighed. Det er breakdance som en åbning ind til en hyper-virkelighed, hvor sindstilstande tager fysisk form, og hvor dans og liv smelter sammen.
Det er storbyens og breakdancens centrifuge, hvor stil og attitude afløser spins og freezes, og danserens ambition er at sætte sit personlige aftryk i det offentlige rum.

Medvirkende
Producent: Freestyle Phanatix
Dramaturg: Peter Dupont Weiss
Koreografer: Anja Jørgensen og Freestyle Phanatix
Scenograf: Victoria Lind // Komponist: Karsten Mathiesen
Medvirkende: 6 dansere og 1 Human Beat Boxer

Varighed: 40 minutter + efterfest på Krudttønden

Læs mere om Freestyle Phanatix: http://phanatix.net