Improteater Festival

Træning

Man 12 Apr - Tor 15 Apr kl 09:00 EntrÉ UNG 60 KR / VOKSEN 100 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dk
Tlf.: 70 15 65 65


En uge med improvisationsteater for alle
Improteaterforeningen byder i samarbejde med Musik og Teaterscenen Krudttønden og Ungdomsskolens Østerbro på en uge med improvisationsteater for alle.

Gratis professionel træning

I hverdagene inviterer Improteaterforeningen til gratis professionel træning. I alt 300 folkeskoleelever, gymnasieelever, elever i Ungdomsskolen, efterskoleelever og studerende ved seminarierne gæster Improteater Festivalen for selv at prøve nogle af improvisationsteatrets mange facetter.

Improvisationsteater - "nuets teater"

Kendetegnende for improvisationsteater er, at alle scener og dialoger opstår i øjeblikket og at sammenspillet både spillere imellem og med publikum har afgørende betydning. Nøgleordene er glæde, kreativitet og villigheden til at forandre og lade sig forandre. Træningen i improvisationsteater er derfor først og fremmest sjov! Den baserer sig på teknikker, hvorved eleverne hurtigt får succesoplevelser. Undervisningen kan derfor lægge op til umiddelbar glæde og inspiration. Herudover vil de elever, der har drama som fag få nye sjove udfordringer og få mulighed for at udvikle deres kompetencer indenfor improvisationsteater.

Shows

Når weekenden nærmer sig, er det publikums tur til at fornøje sig, når Improteater Festival 2010 præsenterer det bedste og nyeste indenfor improvisationsteater. Her træder de trænede improskuespillere og debutanterne i karakter, når de med deres grupper viser deres topunderholdende shows og vanvittige indfald.

Teatersportsfinale

Lørdag aften udkæmpes teatersportsfinalen mellem de to hold, der undervejs i Improteater Festivalen har klaret sig igennem de indledende runder om fredagen og semifinalerne lørdag.

Publikumsfavorit

Lørdag d. 17. april kl. 22 afsløres hvilken improteatergruppe, publikum har valgt som festivalens favoritgruppe.

For mere info:www.improteaterfestival.dk