Arkiv

Print

Century

--- AFLYST ---

Fre 11 Jun KL 21:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.CENTURY
Er et upcoming band på den internationale musikscene. Bandet består af sanger Jon Century, guitarist Christian Warburg, bassist Morten Schrøder og trommeslager Jeppe Bruno Birch og de har spillet sammen i denne konstellation de sidste 3 år og er alle bosiddende i København.

I Century bringes fire meget kreative musikere sammen, fælles for dem alle er en stærk passion for musikken. Deres interne forskelligheder er med til at give bandet et unikt og varieret udtryk, der hele tiden overrasker sit publikum. Century har en dybfølt tro på at deres musik kan inspirere sine lyttere til at identificere og formulere de drømme, som de fleste går rundt og har, men måske har svært ved at få udlevet. Medlemmerne i Century har alle mange års erfaring som studiemusikere og "sidemen" i diverse projekter, de har hver især spillet utallige live jobs med eliten af danske rock/pop musikere og har desuden mange tv-optrædener bag sig.

Musikgenren er hård west coast rock og teksternes indhold spænder vidt og kredser bl.a. om drømme, håb, kærlighed, frygt, afhængighed og sorg. Tekster og musik vidner om Jon Centurys personlige oplevelser af forsiden og ikke mindst bagsiden af den amerikanske silver dollar - fra det hurtige liv blandt filmstjerner i Hollywood Hills, til kampen om det daglige måltid i New Yorks gader - oplevelser, der tilsammen har inspireret og skabt et rigt musikalsk og tekst univers.

Century har spillet hundredvis af både store og små jobs fra L.A. til København og blev bl.a. udvalgt til at spille i den prestigefyldte Manchester event "In The City". MTV valgte også Century ud af 3000 bands til konkurrencen "Unsigned", hvor de kvalificerede sig til finalen sammen med 20 andre bands.
.
Albummet 'Into your Sun' (release ult. Oktober) er produceret af Pete Martinez, en amerikansk top sound engineer/producer, der blandt andre har arbejdet med Queens Of The Stone Age. Efter at have hørt flere af Centurys demoer, kom han til Danmark for at producere bandets debut album.

Med Centurys debut album formår bandet, med deres uselvhøjtidelige macho rock, at fylde et tomrum på den danske musikscene. Albummet bliver udgivet af Kick Music/Sony Music den 26. oktober.