Arkiv

Print

Christel Bæksted

Support – Rasmus Hoff Band

Fre 08 Okt KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.
Christel Bæksted
En talentfuld og lovende sangerinde og sangskriver er på vej til at indtage landets scener med sit debutalbum 'Blindfolded'. Pladen udgives i starten af 2011 og dette er derfor en unik mulighed for at høre hvad der ligger i vente. Forbered dig på et spændende musikalsk univers af pop og rock, hvor bølgerne til tider går højt og hvor de fangende og iørefaldende melodier og tekster vil prøve dig af i begge ender af følelsesregisteret.

Det kommende album 'Blindfolded' afspejler Christel Bæksted's vilje og mod til at kaste sig ud i ting, uden at vide hvor man havner. Christel Bæksted er havnet på sin rette hylde og åbner med hendes debut-album op for et spændende univers af finurlige lyde fra keyboardets verden og smukke, mørke klange fra bariton-guitaren, spundet sammen af hendes stemmes sødme og nærvær. Dernæst krydrer hun de velskrevne sange med flotte, skæve kor-arrangementer. Hendes sange har desuden fanget interesse hos det hollandske publishing bureau 'Massive Talent' som sign'er tre af hendes numre.

Live har Christel Bæksted sit band med, bestående af dygtige musikere fra det københavnske musikmiljø; Anders Borre(bas), Morten Hellborn(tr), Mads Jensen (keys) Anders Bo Jespersen(gui) og Mikkel Sørensen(gui). Lyd: Henrik Nakke Bebe.

Christel Bæksted skriver selv musik og tekster, men har også skrevet enkelte i samarbejde med bl.a Marcus Winther-John. Den kommende plade er indspillet i Medley Studios produceret af Søren Andersen.


www.myspace.com/christelbaeksted

www.facebook.com/pages/Christel-Baeksted-Official-Page/226580433538Support - Rasmus Hoff Band
Rasmus Hoff Band er normalt et stort orkester som spiller bluesrock med hang til den stærke og gode melodi, men i aften fortolker de sig selv for første gang som duo. Der kan forventes intim og ærlig performance.


www.myspace.com/rasmushoff