Arkiv

Print

The ImproComedy Connection

Det Hvide Snit og De Gales Division

Tor 24 Jun KL 20:00 EntrÉ 50 KR / STUD 25 kr kr
Billetter sælges i døren.
Billetbestilling: 22 91 72 24


The ImproComedy Connection - en sand kærlighedshistorie

Teatergrupperne Det Hvide Snit og De Gales Division udsætter publikum for hæsblæsende improvisationer på Krudttønden.
De københavnske teaterscener oplever i disse dage en fornyet interesse for improviseret teater. Det har betydet, at 2 af Danmarks ældste og førende grupper inden for genren, De Gales Division og Det Hvide Snit, er fusioneret og blevet til … ja netop, The ImproComedy Connection - med ret til at sprænge rammerne!

En berigelse, der med rablende, rørende og rystende historier går direkte i lattermusklerne. Deres improviserede forestillinger, hvor publikum tager aktivt del med forslag, er intense, morsomme og overraskende for både spillere og tilskuere.

Som Jesper Holger, leder af ZULU Comedy Festival, bl.a. skrev: "Jeg i sad i et fyldt lokale og følte mig som en del af det stampublikum, der indforstået med aftenens rutiner, i dén grad bidrog til slagets gang. To ting skete for mig den aften; jeg blev forsikret om, at ImproComedy til stadighed er i udvikling og genfandt samtidig en glæde ved den rene improvisationsform." NYE FORTÆLLINGER - med et glimt i øjet - eller hvor du nu vil have det - HVER GANG!!!

Læs mere på The ImproComedy Connection's hjemmeside: www.improcomedy.dk