Arkiv

Print

Mavro

Rock

Fre 29 Okt KL 21:00
OG KL 23:00
EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.MAVRO er et nyt stort band med base i Cph/London.

MAVRO har et blødt melodiøst univers med rødder i synthesizers som de lød i 70'erne og nutidig rock og poetiske tekster på engelsk.

Tekster der handler om at lege tampen brænder med sig selv. "Live as you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever", "Introduce me to the one I used to be. Or the one I want to be". En hyldest til livets uforglemmelige smukke øjeblikke, der er hele verden værd.

Med DJ's der står i kø for at lave remixes favner MAVRO også den club orienterede scene som byder på flere versioner som allerede kører på in-clubber i London, hvilket gør MAVRO til et band der når vidt ud til fans på mange planer.

Med Mette Mavro i front, Berit Fridahl som prod/guitarist, og Thomas Lylloff på trommer/laptop, er den nye lyd født. Live byder MAVRO på et visuelt og høreværdigt univers der ikke ligner noget andet. MAVRO har store ambitioner og med det hårde arbejde der bliver lagt bag, bliver MAVRO ikke til at komme udenom i 2010/11. Med singlen Moon og med et helt album i vente er interessen allerede stillet ind på MAVRO, ikke mindst fra udlandet hvor bandet allerede er i søgelyset og rotation.