Arkiv

Print

Stine Michel med orkester

Spil Dansk Dagen

Tor 28 Okt KL 20:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Stine Michel udgav i august måned albummet "Frejas Viser"

I løbet af året har albummet kastet to singler af sig, "Frejas kærlighedsbånd" og "Freja bærer frugt" - begge sange er blevet spillet på P4.

Den 28. oktober - på Spil-Dansk-Dagen - spiller Stine Michel sangene fra Frejas Viser, når hun med sit band giver koncert i Krudttønden på Østerbro i København. Koncerten starter kl. 20.00, og entréen koster 60 kr.

De, der har stiftet bekendtskab med "Frejas Viser", har mødt en række humoristiske, erotiske og meget varierede sange, der med inspiration fra den nordiske kærlighedsgudinde Freja fortæller historien om en kvinde, der flytter til Vanløse og ægger alle omkring sig med sin sensualitet. Men ét er Freja - noget andet mændene på hendes vej:

"Blandt mandlige vise-komponister har der altid været tradition for at hylde kvinden: Fra Bellmans Viser til Svantes Viser. Jeg syntes, der manglede et værdigt modspil, og Frejas Viser er ikke bare en hyldest til kvinden som kærlighedsvæsen, men i høj grad også til de mænd, hun er så stærkt forbundet til" siger Stine Michel selv om sin sangcyklus.

Stine Michel fik for albummet "Natravn" prisen som Årets Danske Vise Album ved Danish Music Awards Folk i 2008. "Frejas Viser" er produceret af multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren og viderefører Stine mMichels høje ambitionsniveau på den moderne visesangs vegne.