Arkiv

Print

Nattefrost & Ras Bolding

elektronisk

Lør 09 Apr KL 21:00 EntrÉ 40 kr
Billetter sælges i døren.

Krudttønden præsenterer d. 9. april RAS BOLDING og NATTEFROST, der begge har huseret indenfor de elektroniske genrer og det, der ligner, i årevis. Dørene åbner kl. 21 og det koster 40 kr. at komme ind. I løbet af aftenen vil DJs SUE SHE og GRAYSKULL underholde med genrer som synth, electronica, electro, ebm, industrial, synthpunk, postpunk, 8-bit, etc.

...TIDER

KL 21.30 NATTEFROST
Nattefrost forener elementer fra halvfjerdsernes kosmiske synthesizertradition med træk fra moderne electronica og techno. Han har gennem tiden bl.a. samarbejdet med Kraut-electronica-pioneren Robert Schröder og electropop-projektet Trans-X - dem med Living On Video. Live er han omgivet af sine maskiner, som han betjener i real-time, og for dette er han bl.a. blevet rost af Gaffa og Geiger.

KL 23.00 RAS BOLDING
Ras Boldings musik bevæger sig et sted mellem synth, goth, punk og industrial, ofte med smag for fængende temaer og computerspilsklange. Med sig på scenen bringer han tre gæstemusikere; Kvartermesteren på kontrabas, gothpunk-guitaristen Christoffer Bagge samt electronicakunstneren Tonje Terese på gæstevokal og synthesizer. Også Boldings koncerter har høstet ros hos både Gaffa og Geiger.