Arkiv

Print

Alouise

special guest Tobias Trier

Lør 30 Apr KL 21:00 EntrÉ 70 kr
Billetter sælges i døren.Alouise featuring Tobias Trier
Alouise er iørefaldende sange med noget på hjertet og en sangerinde med holdninger, meninger og mod i sine danske tekster. Et perfekt match til Tobias Trier, som også er en sand mester indenfor skarpskrevne danske tekster og iørefaldendemelodilinier. Og netop derfor har Alouise inviteret Tobias med som special guest ved aftenens koncert.

Alouise er en musikalsk historiefortæller, der med sin naturlighed og sit altid smittende humør, samt hendes evne til musikalsk at gribe ud over scenen efterlader et stærkt indtryk hos publikum.

Du kender hende sandsynligvis fra radioen, hvor hendes sange er blevet spillet flittigt. Seneste skud på stammen er sangen "Prikker" som pt. Er i rotation på P4. Ogs Alouise sangene "Overskud" og "Et ribben eller ti" har fået fødderne til at vippe og givet stof til eftertanke hos de danske radiolyttere det sidste år og gør det stadig.

Senest har Alouise samarbejdet med Alzheimerforeningen, hvor hendes sang "Richards nye hjem" blev brugt som kampagnesang for Demenslinien. I den forbindelse optrådte Alouise blandt andet i Go' morgen Danmark sammen med sit velspillende band besåtende af Anders Pedersen (fra blandt andet Anne Dorthe Michelsen, Anne Linnet og Drori-Hansen Furniture), Sune Lyster (fra X-factor orchestra) samt Mikkel Sørensen (fra Kim Richey band og Sylvester Larsen).


Kom og få en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Hvis du vil høre og læse mere om Alouise kan du besøge hende på
facebook.com
alouise.dk
eller i hendes lydstudie på
soundscapestudio.dk