Arkiv

Print

’Allo, ’Allo!

Copenhagen Theatre Circle

Ons 11 Maj - Lør 21 Maj
(except for MAN 16 MAJ)
TIR - FRE KL 19.30
LØR - SØN KL 16.00
EntrÉ 125 kr
Billetter købes via: www.place2book.com/list/EM175?locale=daCopenhagen Theatre Circle præsenterer på engelsk:

'Allo, 'Allo!
Af Jeremy Lloyd og David Croft

Medvirkende: Brendan OʼGorman, Sophie Bachet, Nathalie Bessonnet, Rebecca Vaa, Lindsay McGill, Andrew Blackwell, Lise Hannibal, Kaan Arici, Tai Segel, Frank Theakston, Simon Neubert-Luckner, Josh Shires, Nenc Cichoric, Sébastien Bagot, Roland Lowe, Gaby Neubert-Luckner and Maria Lundbye

Instrueret af Reumert vindende, Barry McKenna

"Listen very carefully, I shall say zis only once …"

Kom og genoplevden højtelskede 'britiske tv-serie' Allo'Allo, præsenteret på engelsk af Copenhagen Theatre Circle.

Gense dine yndlingsfigurer-RenéArtois, hans kone Edith, hans to sexede servitricer Yvette Carte-Blanche og Mimi La Bonque, Michelle fra modstandsbevægelsen, forklædningsmesteren LeClerc, løjtnant Gruber, kaptajn Alberto Bertorelli, Herr Flick, hans elskerinde Helga og Officer Crabtree - i et plot fyldt med seksuelle undertoner, knock wurst pølser, og en falden Madonna med store bryster.

Stykket handler om René, den uheldigecafé ejer og hans bedrifter under den tyske besættelse af Frankrig under anden verdenskrig. René gemmer to britiske fly officerer og et uvurderligt portræt af The Fallen Madonna med BigB oobies i hans kælder. Hans kone, Edith har taget portrættet og skjulte det i et ukendt sted, mens en forfalskning af maleriet er skjult i en knock wurst pølse. Både Herr Flick fra Gestapo og obersten tror René gemmer det samme portræt for dem.

Med hjælp fra Michelle og modstandsbevægelsen, forsøger René at kommunikere med London via en radio forklædt som en sangfugl, for at sende de to britiske flyofficerer hjem.

Herr Flick og Helga forsøger at hente maleriet i knock wurst pølsen samme tid som obersten og kaptajn Bertorelli.

Plottet spidser til, da man finder ud af at Hitler planlægger et besøg i byen og alle forsøger febrilsk at holde fat i deres pølser!

Tv-serien blev vist BBC mellem 1982 og 1992, og blev i 2004 valgt som den 13ende bedste sitcom i Storbritannien nogensinde. Showet blev iscenesat i årene 1986 til 1992, med tre Londonforestillinger såvel som internationale turneer.

Ligeså populær i Danmark, er skuespillet underholdende som serien og er fyldt med de sammehulkende morsomme scenarier, uheldige misforståelser og kendte sætninger som: "Good moaning", "I shall say zis only once …"og "It is I, Leclerc".

SÆRLIGE BEGIVENHEDER
Tirsdag den 14. maj 2011 - Kostume Aften
Den 14. maj, er publikum opfordret til at klæde sig ud som deres favoritfigur fra 'Allo' Allo. Efter showet vil der være mulighed for at møde de medvirkende og en præmie vil blive tildelt den bedste kostume.

COPENHAGEN THEATRE CIRCLE.
Denne engelsksprogede gruppe af teater-entusiaster har ydet det Københavnske publikum med høj kvalitets drama på engelsk i godt 40 år. Der vises mindst to forestillinger for offentligheden hvert år og CTC er vært for teater oplæsninger, improvisation workshops og alt muligt andet teater-og skuespiller-relaterede arrangementer i løbet af sæsonen. Det er også et godt sted for nybegyndere at møde ligesindede sjæle, som elsker at tage en aktiv rolle i teater-produktioner.