Arkiv

Print

DUSTY AWE
LOST IN SUBURBIA
VON MONKS
SNATCH
VILLADANMARK
VELVETEEN

BANDS OF TOMORROW

Fre 27 Maj KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


DUSTY AWE - 20:30
Singer/songwriter Michael Sulbæk Larsen leverer tekst og lyrik, med fokus på følelser og det udtryksfulde univers. Med inspiration af Bright Eyes leverer Dusty Awe en klingende lighed.
bandstomorrow.ning.com/profile/DustyAwe

LOST IN SUBURBIA - 21:05
Fred - Vocals
Jens - Lead guitar & synth
Kenneth - Guitar
Anders - Bass
Henning - Drums

VON MONKS - 21:40
von Monks er en hybrid af pop og funk. De ønsker at ramme folk i øjeblikket, om det må være at overgive sig til groovy danse-moves eller stoppe op og blive rørt. von Monks tror på livets simple glæder som de største og bruger musik til afspejle det.
bandstomorrow.ning.com/profile/vonMonks

SNATCH - 22:15
Snatch leverer 80'er inspireret lydunivers med stærke referencer til Gnags og Depeche Mode. En stærk rytmesektion udgør grundstammen af dette fantastisk spændende band.

VILLADANMARK - 22:50
VillaDanmark er et dansksproget poporkester, hvis musik er centreret om den gode melodi samt et tekstunivers som kredser om kærlighed og hverdagens op -og nedture. VillaDanmarks kompositioner bevæger sig fra smukke harmoniske klangflader til mere rytmisk og synth-funderede numre.
bandstomorrow.ning.com/profile/VillaDanmark

VELVETEEN - 23:25
Velveteen består af fire velspillende og live-erfarne drenge fra København, som har fundet sammen omkring en fælles forkærlighed for dynamisk og melodisk 90'er inspireret rockmusik med et kontemporært lydbillede.
bandstomorrow.ning.com/profile/Velveteen