Arkiv

Print

Camilla Tiedt & Bagland
Traverse
Slap Bet Commissioners
The Bait
Sixten Sparre
Nanny Nostoc

Bands of Tommorow

Lør 03 Sep KL 20:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges gennem billetto.dk


20:00 - Dørene åbnes

20:30 -
Camilla Tiedt & Bagland
Camilla Tiedt & Bagland leverer drømmende pop i et mørkt og tankefuldt univers. Bandet har længe gået med udgivelses planer af deres kommende album, der forventes på gaden i November 2011.

Hør bandet
her

21:05 - Traverse
Traverse leverer et tungt og drømmende postrock univers med fokus på dansk sangskrivning. Det musikalske univers flakker imellem fortættede højdepunkter, skrøbelige åndehuller og rå udbrug.

Hør musikken
her

21:40 - Slap Bet Commissioners
Power-trioen fra Nordsjælland rammer alles hjerter når de fyrer op for god gammeldags rock'n'roll. Bandet leverer høj energi og massere af catchy riffs.

Hør musikken
her

22:15 - The Bait
The Bait leverer højkvalitets rock og arbejder for tiden på deres debut album. Bandet har et utroligt harmonisk udtryk som gør, at man ikke kan undgå, at trippe med fødderne i takt.

Hør bandet
her

22:55 - Sixten Sparre
Varm analog lyd fylder rummet og ud kommer energi power-indie-pop-rock! Sixten Sparre udfordre lytteren med et spændende univers. Du kan ikke undgå, at rejse dig op og spontant juble i glæde over denne friske lyd.

Hør bandet
her

23:30 -
Nanny Nostoc
Den gode melodi er i centrum når Nanny Nostoc blæser op for storladent rock tilført en fremragende vokal. Bandet har flere gange bevist sit værd og senest da de nåede til finalen i kvalifaktionen til Vig Festival.

Hør musikken
her


Læs mere på www.bandsoftomorrow.com