Arkiv

Print

JazzOnklerne

Østerbro Jazzklub

Lør 10 Sep KL 20:30 EntrÉ 80 KR / MEDL 50 kr
Billetter sælges i døren.


JazzOnklerne er et velswingende jazzorkester bestående af otte glade musikere fra Lolland og Falster, som spiller "miljøvenlig" jazzmusik der er tilpasset orkestrets egen stil.

JazzOnklernes historie går tilbage til midt i firserne, hvor der med ganske få udskiftninger i besætningen, igennem mere end 25 år, er formidlet glad jazzmusik ud til publikum med et smittende godt humør og en spilleglæde, der kendes af et trofast publikum, ikke mindst på Sydhavsøerne.

JazzOnklerne huserer mest syd for Storstrømmen, hvor orkestret gennem årene har spillet flere gange på bl a. Maribo Jazzfestival, Nysted havn, og Torvejazz i Nykøbing F, men er naturligvis også kendt rundt omkring på div. jazzklubber, hoteller, og restauranter på Sjælland, og inde i København. Orkestret er leveringsdygtig i swingende glad jazzmusik til privatfester, byfester, firmafester, forretningsjubilæer, receptioner, og meget andet.

JazzOnklerne spiller et bredt sammensat repertoire af: Traditionel Jazz, Blues, Shuffle-rytmer, Ragtimes, og Swingmusik. Langsomme, sejtgyngende bluesnumre, veksler med glade velkendte arrangementer fra swingepoken, der tager udgangspunkt i New Orleans jazz og Chicago blues.

Besætning:
Svend Erik Hauberg , Trombone
Zier Madsen, Klarinet/altsax
Bjarne Geilø, Trompet
Gunnar Nielsen, Tenorsax
Hans Chr. Pleidrup, Piano/vokal
Jim Ottosen, Guitar
Birger Christensen, trommer
Jørgen L. Madsen, Bas/vokal

Se mere på www.jazzonklerne.dk