Arkiv

Print

FANTASTISKE HISTORIER

HENRIK STRUBE & GRAVERS GRAVERSEN

GÆST: Bent Isager-Nielsen

Ons 02 Nov KL 20:00 EntrÉ 125 kr
Billetter købes via
plus.politiken.dk

Pluspris 125 kr. + gebyr 10 kr.
Pris for andre 150 kr. + gebyr 10 kr.


Velkommen til en ny historie-sæson på Krudttønden, Østerbro!

Fortællerne Gravers Graversen og Henrik Strube samt kapelmester og konferencier Øyvind Ougaard fortsætter succesen med fire arrangementer i efteråret 2011.

Gravers og Henrik er faste fortællere sammen med en spændende gæst og som sædvanligt kæder Øyvind Ougaard showet sammen med tale og musik.

Det har været en travl sommer. Henrik har udgivet romanen "Violinbyggeren" og er i øjeblikket på turné rundt i landet med "Strubeband". Gravers er ved at lægge sidste hånd på sin anden CD med historier. Den kommer til at hedde "Med livet som indsats 2". Øyvind turnerer i øjeblikket i Tyskland med Tolkienkoncerter for udsolgte huse.

I slutningen af august mødes vi igen, og så handler det om historier.
Vores første gæst er den spændende musiker, komponist og talkshow vært Britta Kristensen fra Svendborg.

Program

Onsdag den 31. august kl. 20. Gæst musiker, komponist, billedkunstner, talkshowvært og meget mere Britta Kristensen. Britta Kristensen er kendt for at fortælle om sit liv og for at reflektere over sin indre alpehue og hvilke begrænsninger vi mennesker sætter for os selv. På Fyn og i Jylland samler Britta Kristensen fulde huse. Vi glæder os til at byde hende velkommen på Krudttønden

Onsdag den 5. oktober kl. 20. Gæst skuespilleren Bjarne Henriksen, som er kendt i mange forskellige slags roller. Bjarne kan spille den hårdkogte som fx i Edderkoppen og den bamsede i fx "Let's Get Lost". Vi kender også Bjarne Henriksen som den meget følsomme far til den dræbte Nana Birk-Larsen i DR-Dramas TV-serie Forbrydelsen. Det er anden gang Bjarne Henriksen er gæstefortæller i den her sammenhæng. Første gang var med stor succes, så man kan godt glæde sig.

Onsdag den 2. november kl. 20. Gæst tidligere kriminalinspektør ved Vestegnens Politi, Bent Isager-Nielsen. Bent Isager-Nielsen er en erfaren kriminalmand med hjerte på rette sted. Som tidligere chef for Rejseholdets Drabsafdeling kender han om nogen til skyggesiderne i samfund og menneske. Samtidig er han en særdeles underholdende fortæller, som blander varme og humor ind i sine historier fra den virkelige, barske verden.

Onsdag den 30. november kl. 20. er det en fornøjelse at byde velkommen til Skuespillerinden Lisbet Lundquist. Hun har i mange år haft en vidtfavnende karriere indenfor dansk teater, film, tv, som forfatter og som foredragsholder. Vi kender hende alle sammen og det bliver spændende at se, hvad hun vil fortælle.

Kærlig hilsen og på gensyn på Krudttønden
Henrik, Gravers og Øyvind.