Arkiv

Print

AKUSTIK

Tor 13 Okt KL 20:00 EntrÉ 30 kr
Billetter sælges i døren.AKUSTIK :
giver koncert på Krudttønden med syv musikere på scenen.

Musikken er akustisk, og spænder over et bredt spektrum, både minimalistisk, kalejdoskopisk, melodisk og mere abstrakt og rytmisk. Det musikalske univers består af både cover- og egne numre.

I denne akustiske konstellation kan du høre:

Jannick spiller en poppet blanding af folk og rock i grænselandet mellem følelser og fornuft; der hvor hvad vi vil mødes med hvad vi har. Stilen er enkel i den klassiske singer/songwriter tradition uden dikkedarer.

Nanna & Mikkel er et søskendepar der jammer derhjemme til dagligt. Mikkel spiller guitar og Nanna synger. De er to der altid har kunnet finde sammen om musikken og er begge glade for akustiske singer/songwriter numre. De er vokset op i et hjem fyldt med musik og har derfor en bred smag og kan lide at spille alt fra Skunk Anansie til Adele. Indtil videre er det ikke blevet til meget mere end nogle jam sessions derhjemme da Nanna både går i skole og dyrker kor.

Maria synger covernumre af bandet The Cranberries, som mange måske kender bedst fra deres store hit Zombie fra 1994. Her kan I høre en god blanding af både kendte og mindre kendte numre fra det irske rockband. Maria bliver akkompagneret af Jannick på guitar.

Christian & Mona
Duoen Sehpia består af Mona Mansour og Christian Sylvest Simonsen, der sammen spiller egenkomponeret musik.
Igennem de sidste 6 år er der blevet eksperimenteret med forskellige genrer, og en stor indsigt samt inspiration af verdens folkemusik blev skabt. Grundstenen for Sehpia blev lagt. Man vil blive taget med fra 1930ér depressionens/desperationens Delta Blues til baggårdens Beskidte viser til legende rytmer af en Gypsy harmonika. Tonen er mørk og mystisk men samtidig præget af humor og legende rytmer.