Arkiv

Print

Finn Burich Int. N.O. Jazzband

Østerbro Jazzklub

Lør 12 Nov KL 20:30 EntrÉ 80 KR / MEDL 50 kr
Billetter sælges i døren.


Finn Burich Int. N.O. Jazzband
m/Don Vappie (USA) & Thomas L'Etienne (D)

Finn Burich International New Orleans Jazzband er et internationalt sammensat band, som spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues og caribisk inspireret musik.

Don Vappie, som anses for at være den førende og mest originale banjospiller i New Orleans, har tidligere med stor succés deltaget i orkestrets turnéer og gentager nu succéen i en Danmarksturné i oktober/november 2011. Don Vappie spiller i øvrigt også guitar og bas og er en fremragende sanger med beherskelse af flere stilarter.

Bandets klarinettist, Thomas l´Etienne, som gennem flere år har haft kreolernes liv og kultur helt inde på livet, er også kendt som den musikalske leder af orkestret Lillian Boutté And Her Music Friends", som har turneret over hele verden.

Bandet spiller numre skrevet af bl. a. Jelly Roll Morten, Kid Ory, Fats Waller, Sidney Bechet og klarinettisten Stellio fra Martinique.

Orkestret har besøgt de fleste jazzklubber, festivaler og koncertsale i landet og endvidere præsenteret forskellige udenlandske topnavne.

Besætning:
Don Vappie, banjo
Thomas L'Etienne, klarinet
Finn Burich, trombone
Hans Esbjerg, piano
Torben Bøther Bjørnskov, bas
Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Se bandets hjemmeside: www.burich.dk