Arkiv

Print

Trinelise Væring
& Words for Word

Pop / Rock

Fre 18 Nov KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren."en plade der er gennemlyst af intelligens, mod og vilje til at gøre tingene på sine egne præmisser. Det! er ikke hverdags kost blandt mange tusinde syngende søstre - til gengæld rykker det som bare fanden."..... "Trinelise Væring har begået en af årets bedste dansksprogede CD'er".

Sådan Skrev Klaus Lynggaard fra Dagbaldet Information om Værings sidste CD
Lystfisker fra 2008.

Nu er hun på banen igen med CDen Umanérlig, som er et både sanseligt, sexet og stridslystent bud på moderne rockmusik.!

Det handler om tiden, om kærligheden, kønnet og menneskets evindelige kamp for at blive bare lidt klogere på sig selv, med alt hvad det indebærer. Og - som det vil fremgå af følgende - er det hverken sødladent eller sirupsdryppende, men derimod en både skæv og skarpsindig samling sange. Alt i alt et album fuld af autencitet og power.

Umanérlig er en CD der har kant, uden at være "svær" at lytte til. Fordí melodierne er så iørefaldende, teksterne så nemme at spejle sig i og Trinelises stemme så nærværende og fuld af nuancer, at man aldrig tvivler på, at her er en sangerinde og sangskriver, der vil os noget for alvor.

Umanerlig er produceret af Dennis Ahlgren (der bl.a. har produceret Tina Dickow), og det har bragt Værings sangskrivning og stemme helt ud i pappet, der hvor både det pågående, nærværet og det melodiske er helt fremme på forreste række.

Hvordan lyder det:
Nu er det jo altid svært at bekrive lyd med ord, men her er et par skud fra hoften. Som Radiohead meets!Fleetwood Mac - Som Lucinda Willaims meets Anne Linnet!på en god dag - Som Interpol meets Florence (fra " F and the
Machine") - Som Sinead O'Connor meets Sheryl Crow.


Pressen skrev:
Politiken : " et album, der cementerer Trinelise Værings position som en noget overset ener på den danske musikscene" og " en af de mest hårdnakket personlige sangskrivere, der bedriver deres spil på dansk" sådan skrev Kim Skotte i Politiken da Umanérlig udkom 31 jan.

I Information kaldte Lyngaard Trinelise "en af vore mest spændende og udfordrende kvindelige musikalske kunstnere" , Berlingske skrev at "det er en sand fornøjelse at være vidne til så fortrinlig en sangskrivning".

BT bl.a. at hendes tekster kan "måle sig med Steffen Brandts".

Gaffa at " Væring manifesterer (igen), at hun er i sangskriverklasse 1 her til lands."

Fyens St. skriver at " Trinelise Vring er både lyrisk berigende og musikalsk underholdende".