Arkiv

Print

Entertaining Mona

soulpop

Lør 03 Dec KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Entertaining Mona afslutter et forrygende efterår med denne koncert på Krudttønden. Koncerten er den sidste inden de går i studiet i januar og indspiller deres anden plade, så forvent et tændt og sammenspillet band, med en stor håndfuld pladeklare sange.

Om bandet:

Entertaining Mona er rutinerede musikere, der sammen finder en speciel nerve med udadvendt engagement, krydrede kontraster og den følte fortælling.

Andre kalder det "soulet", "funky", "poetisk", "intenst", "nærværende", "fornyende", "spændende", "storby" og "coolness". Vi kalder det soulpop.

Entertaining Mona er et organisk sammenspil af rock, pop og soul. Den klippefaste rytmegruppe er et boblende fundament for funky keys, legende guitar og ørehængende melodier.

Bandet har brugt 2010 på at "få kilometer i benene" og forberede sig på at komme ud på de betydningsfulde scener i Danmark - hvilket er lykkedes, og det afspejler sig i koncertlisten og den feedback bandet og spillestederne modtager. 2011 bliver brugt til at fasttømre vores profil og vise, at vi har en plads på Danmarks musikscene.

Rødderne og inspirationen er tydeligt forankret i 80/90'erne og i den melodiske, komplekse genre.