Arkiv

Print

Per Roager: Tør du, vil du, kan du?

BOGFOREDRAG

Man 21 Nov KL 19:00 EntrÉ 200 kr INKL SIGNERET BOG
Er du mor til en teenager? Så tror vi du vil synes om denne event.

Per Roager indtager scenen denne aften og giver dig et skræddersyet og tankevækkende indspark omkring din teenager. Per er ungdomscoach og forfatter til ungdomsborgen Tør du, vil du, kan du? som netop er kommet på gaden.

Vi-Kvinder netværket inviterer sammen med forfatteren til dette eksklusive arrangement og "Du er velkommen til at dele dette med dit netværk. Alle skal have muligheden for at høre hans vigtige budskaber. Og du skal have hans bog, som er den første af hans slags til teenage drenge. Bogen indeholder også vigtige tips til enhver teenage pige. Og forældre!".

Som 12-årig mistede Per sin far på mystisk vis, og som 13-årig døde hans mor af kræft. Derefter tog hans liv en kedelig drejning med plejefamilier, skoleskift, stoffer og kærestesorger. Alligevel har Per Roager formået at skabe sig det liv, han altid har drømt om og er i dag ungdomscoach, underviser, foredragsholder, erhvervscoach for virksomhedsledere samt kontaktdirektør og partner i kommunikationsbureauet comprendo. Per er (f. 1967) bor i Nordsjælland, er gift og far til to drenge.

Kom og oplev Per Roager, og få hans bog med hjem - signeret naturligvis.
Eventen afholdes fra 19-20.30 her ikrudttønden, med mulighed for at netværke efterfølgende.

Event + signeret bog koster kr. 200,- pr. person som overføres til konto 5470 0001701634.
Husk at påføre dit navn, email og dato for eventen på betalingen.
Gæster udefra er velkomne til denne event.

Ved spørgsmål send en mail til kontakt@perroager.dk