Arkiv

Print

Manifest

Tobias Trier, Alice Carerri, Marie Louise von Bülow og Mads Brendes

Fre 03 Feb KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Manifest flår natten op

Manifest er et frisk pust på den danske musikscene. Bandet viderefører indie-rockens nærvær og sårbarhed. Løfter den op til kollektiv ekstase. Giver fingeren til navlepilleri og hemmelighedskræmmeri. Al overflødig fedt bliver skåret væk og tilbage står kun de blottede nerver af rå rock-energi. Manifest losser de veloplagte sange ud over scenekanten.

I frontlinjen står Alice Carerri og Tobias Trier, begge bevæbnet med rockmusikkens kalasnikov, den elektriske Fender-guitar - plugget direkte i forstærkeren; uden effekter; uden programmering. De to forsangere flankeres af Marie Louise Von Bullow; Et fyrtårn af solid musikalitet og Mads Brendes, der vækker urkrafterne til live med sit ubarmhjertige trommespil, der banker nattens dunkende puls ud i mørket. Slag for slag. Tobias Trier har sat ord og musik til de dansable rytmer. Visionen er at skabe musik med fremdrift og inderlighed.

Manifest er en hyldest til mødet mellem mennesker. Til dansen. til friheden. Lyden af Manifest er samtidig lyden af stemmer. Glæden ved at synge. Mand og kvinde der synger sammen så gnisterne springer.

Om medlemmerne af Manifest:

Tobias Trier debuterede i år 2000 med det anmelderroste album "Bag de blå persienner", som var præget af legesyg hverdagspoesi og markerede en ny æra af dansksproget sangskrivning. Gennem årende er det blevet til fem albums med egne sange. Tobias Trier har nu slået sit navn fast som en populær entertainer.

Alice Carerri er en alsidig sangerinde, der spænder vidt. Hun tager favntag med elektronisk dub i bandet Lulu Rouge. Hun synger en slags moderne vise-pop i Alice sings Petterson sangbook. Og hun har sin egen Jazz-quartet med guitarist Jacob Fisher.

Marie Louise von Bülow har som bassist og korsanger været det solide ankerpunkt bag toneangivende navne som Marie Key, Kenneth Thordal og Tue West.

Mads Brendes har gennem det seneste år spillet trommer for Falulah og Clara Louise Bryld. Sidstnævnte er netop er blevet nomineret til en jazz-award.