Arkiv

Print

Sidsel Storm

Vinterjazz

Lør 04 Feb KL 20:00 EntrÉ 70 / STUDERENDE 50 kr
Billetter sælges i døren.


Sidsel Storm
Sidsel overlader intet til tilfældighederne. Her er en pige med ben i næsen og sans for skønhed. Det har på mange måder på- virket hende og hendes karriere, idet Sidsel må og skal have en finger med i alt, der omhandler hendes kunstneriske virke, lige fra komposition, tekstskrivning, pladeud- givelse, booking, pressebilleder til musik- kens fremtrædelsesform både live og i studiet.

Den stædige unge dame vil sikre sig, at tingene bliver gjort ordentligt, og ender derfor altid med at have mange jern i ilden. "Swedish Lullaby" er det perfekte billede på Sidsels selvstændighed og sans for detaljen. I modsætning til Sidsels foregående album, hvor hun komponerede flere numre selv, har hun på denne nye plade, koncentreret sig om lyrikken og den smukke nordiske klang, spundet elegant hen over kompositioner fra bl.a den respekterede svenske jazzkomponist Lars Jansson, samt den danske pianist og komponist Peter Otto.

Fra upcoming til feteret jazzsangerinde
Sidsel Storm oplevede et stort skred fra upcoming sangerinde til feteret jazz-stjerne, da anmelderne med stor ros modtog hendes foregående album "Sidsel Storm", der udkom i maj 2008. Pludselig begyndte bookerne at kime hende ned med spillejobs i stedet for den anden vej rundt, og dygtige jazzmusikere henvendte sig for at få lov at spille med hende. Albummet modtog ydermere en "Danish Music Award" for årets danske vokal-jazz udgivelse.

Med udgivelsen af "Swedish Lullaby"tager Sidsel Storm skridtet videre - hun finder ind til kernen af hendes kunstneriske udtryk og fører os igennem et personligt album, hvor kærligheden har mange facetter. Det er tydeligt hvordan de mange koncerter de sidste to år, har udviklet hende musikalsk og tilført hende en selvtillid, der fremstår som intensitet og nærvær på scenen.

Klaver - Magnus Hjorth
Bas - Jesper Thorn
Trommer - Snorre Kirk
Trompet - Tobias Wiklund
Vokal - Sidsel Storm