Arkiv

Print

Second Line Jazzband

Østerbro Jazzklub

Lør 25 Feb KL 20:30 EntrÉ 80 KR / MEDL 50 kr
Billetter sælges i døren.


Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige 6 medlemmer tilbage.

Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV- og radioudsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Holland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig i Sverige.

Second Line Jazzband har udgivet 11 Cd'er, hvoraf den seneste -«20 Years Jubilee«- kom på markedet i august 2009 Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleans inspirerede stil bandet har. Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin. Krydret med blues og gospel, skaber disse - endnu relativt unge - musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazz.

Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk live band hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med. Derfor er bandet også mange steder blevet publikumsfavoritter og har lavet publikums rekorder gang på gang.

Bandet turnerer meget og har gennem årerne haft besøg af gæsteartister, såsom Lillian & Tricia Boutté, Ant Sarpila, Orange Kellin, Roy Williams, Pauline Pierce, Phil Mason og Kenneth Arnström m fl.

Besætning:
Jesper Albrektsson - trompet & sang
Niklas Carlsson - trækbasun & sang
Olof Skoog - saxofoner, klarinet & sang
Anders Wasén - banjo
Per Bach - kontrabas
Johan Horner - trommer.

Se mere på www.secondlinejazzband.com