Arkiv

Print

Historier på Krudttønden

HENRIK STRUBE & GRAVERS GRAVERSEN


GÆST: Poul Nyrup Rasmussen

Ons 11 Apr KL 20:00 EntrÉ 155 kr
Foto: Lars Svankjær


Billetter købes via
plus.politiken.dk

Pluspris 155 kr. + gebyr 10 kr.
Pris for andre 175 kr. + gebyr 10 kr.


Velkommen til en ny historie-sæson på Krudttønden, Østerbro!

Fortællerne Gravers Graversen og Henrik Strube samt kapelmester og konferencier Øyvind Ougaard fortsætter succesen.

Gravers og Henrik er faste fortællere sammen med en spændende gæst og som sædvanligt kæder Øyvind Ougaard showet sammen med tale og musik.


Program

Onsdag den 8. februar kl. 20.00. Der er få danske skuespillere, der har medvirket i så lang en perlerække af film, tv-serier og revyer som Lisbet Lundquist. Fra "Stille dage i Cliche,"Olsenbanden, "Rejseholdet" og "Huset på Christianshavn". Det fortæller hun om i sin første bog, bestselleren "Dovne piger syr med lang Tråd." Historiefortælling går som en rød tråd igennem hendes liv, som da hun senere udgav romanen "Min mand sidder på taget og Synger." Lisbeth måtte melde fra i sidste øjeblik, da hun skulle have gæstet os i december. Nu glæder vi os til at præsentere hende!

Onsdag den 7. marts kl. 20.00. Anna Thygesen er en farverig kvinde, som er helt sin egen. Som direktør i Kurt Thorsens byggefirma kom hun i offentlighedens søgelys, da PFA-sagen og millionbedragerierne rullede i medierne - med Anna som kronvidne og kæreste til Thorsen. Efter det tog hun en række nye lederjobs i mode- og rejsebranchen og holder foredrag om virksomhedsudvikling. Her er en kvinde, der har oplevet livet intenst og som fortæller med en smittende humor og selvironi!

Onsdag den 11. april kl. 20.00. Poul Nyrup Rasmussen, Danmarks statsminister fra 1993 til 2001. Vi behøver vist ikke nærmere præsentation af denne statsmand og personlighed, som vi alle sammen kender og husker. Han er slet og ret et stykke Danmarkshistorie. Vi har belejret ham i to år og nu lykkedes det. Endelig sagde han JA! Vi ved bare, at han er en fantastisk historiefortæller og mon ikke han har noget at fortælle om fra sit usædvanlige liv?

Onsdag den 2. maj kl. 20.00. Jan Svarrer er som musikalsk komiker helt for sig selv. Vi har præsenteret ham før, og man kan simpelthen ikke andet end at overgive sig til den lange mands surrealistiske komik, anekdoter og hele fremtoning. Og så har han guitaren og sine grotesk komiske sange med sammen med sine besynderlige iagttagelser af livet omkring sig. Det bliver en aften med ballade på Krudttønden!

Onsdag den. 6. juni kl. 20.00. Ditte Gråbøl fik hele landet til at tage sig til hovedet og krampegrine, da hun spiddede den arketypiske kværulantiske, evindeligt hostende kvinde i TV-satiren "Den Gode, Den Onde og Den virkelig sjove." Siden har vi oplevet hende i talrige tv-serier: Flemming og Berit, Ørnen, Bryggeren og Album er nogle af dem. Teater- revy- og filmroller - senest i Susanne Biers Oscarbelønnede "Hævnen", men også i folkelige successer som "Oh, happy Day." Denne aften skal vi opleve hende smide alle rollerne og fortælle fra sit eget liv!