Arkiv

Print

Don Pedro
Captain Clutch & Crew
Vintertur
Rock 'N Refill 
High Light District
Learning To Walk

BANDS OF TOMORROW

Fre 23 Mar KL 20:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.

Ændret program i forhold til tidligere annonceret.

Don Pedro
De er fem drenge fra Holbæk, som alle hver i sær har forholdsvis meget erfaring med live optræden, og deler en fælles passion for rock-musikken.
De har spillet sammen i Don Pedro i omkring et år. De befinder os genremæssigt i den lidt alternative, men energiske rock og gør en dyd i at give deres lyttere, såvel som dem selv, den bedst mulige rock-koncert!

Captain Clutch & Crew
Kaptajn Clutch & Crew er i enhver forstand et rockband. Med overbevisende beats, skaber Kaptajn Clutch & Crew kraftfuld populær musik for alle.
Sangene afspejler den musik, de selv lyttede, dansede og voksede op til.
Derfor har mange genrer fundet vej ind i tonerne som CC&C kaster ud over scenekanten.

Dette blandet med iørefaldende melodier af populærmusik har resulteret i en masse ørehængere Kombinationen af velskrevet musik og en fængslende sceneoptræden gør live-show til en oplevelse, man kan kun anbefale.

Vintertur

Rock 'N' Refill
De er et ungt band på 5 mennesker, i alderen 17-20 år. De spiller Rock `N` Roll/Hard Rock og gør det fuldt ud. De har spillet sammen i 3 år, og skriver deres egne sange med inspirartion fra alt 70'er- og 80'er rock, samtidig med at de har deres helt egen ...måde at lave rock på, så de også får deres personlighed med i musikken.

High light district
På den fine grænse mellem lyse højder og sentimentale afgrunde bevæger High Light Districts mørke, pulserende disco-rock sig hastigt af sted. Med inspiration hentet i genrer lige fra pop, jazz og house til progressiv rock er musikken et sprudlende og energisk nyt bud på, hvordan man sætter stemning til et rungende disco-beat og fyrer op for gulvet.

Learning To Walk
Learning to Walk er en upcoming Rock-Kvartet, med en følt vokal, eksperimenterende dynamik og vilde guitarsoloer. De gennemsyrede tight trommer, blandet med den runde bassgroove giver et fedt grundlag hvor melodier skabes over i mangfoldighed.