Arkiv

Print

LIPS
Chicago in Flames

Fre 13 Apr KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


LIPS er Loa (vox), Björn (trommer/producer), Ulrich (keys/producer) & Jacob (bas). Sammen har de lavet popmusik siden 2009 og debutalbummet udkommer til april 2012. Musikken og teksterne er inspireret af storbynattens historier, stemninger og lyde, og viften af musikalsk inspiration breder sig over kunstnere som Kim Wilde, Alphabeat, Yelle, M83, Madonna, Crystal Castles og La Roux.

Musiker og producer Henrik Marstal udtaler:
"Jeg er imponeret af hvor stramt og effektivt LIPS' musik klinger med referencer til moderne pop såsom Robyn eller Goldfrapp. Samtidig flyder diskret melankoli ud mellem tonerne og skaber en overbevisende helhed".

GAFFA's anmelder Ivan Rod skriver om LIPS:
"Der er noget pågående, frodigt og glædesfyldt over danske LIPS' musik. Den elektrificerede pop er båret af et up-beat tempo og tilsat nogle gennemarbejdede, stilsikre tekster. Numre som A Million Ways og Everytime trækker på arven efter Human League og minder sine steder endog om tonen i danske The Storms: Lost In The Fire, dog uden de hårde guitarriffs. Musikken er forførende og egnet til klubmiljøet."


Chicago in Flames
Chicago in Flames spiller skæppeskøn ska og skarpskåren skatepunk, men blander lystigt op med blakan, tex mex, country og surf. Resultatet er en genre, de 7 medlemmer selv betegner som sportsrock. Tempo, energi og intensitet er taget fran banen, mens tribuen byder på blæs, tilråb og ørehængende melodier.

Chicago in Flames har med en solid koncerterfaring opbygget en overordenlig sammenspillet enhed, hvor det stramme beat holder sammen på de individuelle udskejelser, dødsforagtende soli og den tøjleløse omgang med publikum.

Selvom humøret altid er højt, har Chicago in Flames med de nyeste numre taget bladet fra munden og tonet rent flag overfor præsident, majestæt og ministre. Når Kaptajnen som den første forlader den synkede skude, er det på tide at begynde at sejle under et andet flag.

Sæt Chicago in Flames på og slut dig til mytteriet.

Hør musikken på Myspace www.myspace.com/chicagoinflames

Besøg Chicago In Flames på Facebook www.facebook.com/pages/Chicago-In-Flames/6819472901