Arkiv

Print

SIDSEL STORM OG MALENE MORTENSEN, DOBBELT KONCERT

Copenhagen Jazzfestival 2012

Fre 06 Jul KL 20:00 EntrÉ 120 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Sidsel Storm
Fra upcoming til feteret jazzsangerinde. Sidsel Storm oplevede et stort skred fra upcoming sangerinde til feteret jazz-stjerne, da anmelderne med stor ros modtog hendes foregående album "Sidsel Storm", der udkom i maj 2008. Pludselig begyndte bookerne at kime hende ned med spillejobs i stedet for den anden vej rundt, og dygtige jazzmusikere henvendte sig for at få lov at spille med hende. Albummet modtog ydermere en "Danish Music Award" for årets danske vokal-jazz udgivelse.

Med udgivelsen af "Swedish Lullaby" tager Sidsel Storm skridtet videre - hun finder ind til kernen af hendes kunstneriske udtryk og fører os igennem et personligt album, hvor kærligheden har mange facetter. Det er tydeligt hvordan de mange koncerter de sidste to år, har udviklet hende musikalsk og tilført hende en selvtillid, der fremstår som intensitet og nærvær på scenen.


Malene Mortensen
Malene Mortensen er en af Danmarks spændende yngre sangerinder selvom hun allerede har været med i en del år. I Frankrig har Malene haft stor succes og i en periode ligget på top 10, og hun er ofte flittig gæst i Tyskland og resten af Skandinavien. Det forstår man godt når man har hørt hvordan hun som få andre kan fortolke en smuk melodi, så den rører lytteren helt ind i sjælen. På hendes nyeste plade blander hun sine egne kompostioner med jazzens udødelige standard repertoire. Det er både smukt, intenst og groovy. Endnu en aften med skandinavisk vokal jazz af højeste karat.

Lineup:
Malene Mortensen (vocal / DK)
Oscar Johansson (piano / SE)
Carl Mörner Ringström (guitar / SE)
Paul Hinz (bass / SE)
Daniel Johansson (drums / SE)