Arkiv

Print

SINNE EEG
OG KISSKISSBANGBANG

Copenhagen Jazzfestival 2012

Søn 08 Jul KL 20:00 EntrÉ 160 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Sinne Eeg
Med en Danish Music Award for bedste jazz vokal udgivelse i både 2007 og 2010 samt DR P2 Jazzprisen 2009 har Sinne Eeg cementeret sin position som en af de betydeligste jazzvokalister herhjemme. Hun har udgivet 5 CD'er i eget navn, og hun har haft omfattende turnevirksomhed i både ind- og udland og optrådt på en lang række af de væsentligste jazzfestivaler i Europa og Asien.


Kisskissbangbang dyrker Bond-fascinationen samt kærligheden til den klassiske jazzmusik som på samme vis emmer af stil og atmosfære.

Bassist Graig Earle og trommeslager Carsten Landors udgør en rytmegruppe, der swinger fantastisk og som ganske enkelt lyder af jazz. Nostalgisk men samtidigt friskt og levende. Thomas Fryland er en af de absolut bedste fortolkere af kammerjazz, som findes på den europæiske scene, og hans bidrag af erfaring og autenticitet gør Kiss Kiss Bang Bang til et unikt orkester.

"Kombinationen af nogle særdeles velkendte - grænsende til nedslidte - populærmelodier og kernehård bebop - som var det Sonny Rollins der stod på Village Vanguard - er intet mindre perfekt!" Således skriver Niels Overgård i jazznyt.


Sinne Eeg: Vokal
Thomas Fryland: Trompet
Rasmus Kjærsgaard: Sax
Graig Earle: Bas
Carsten Landors: Trommer