Arkiv

Print

VERONICA MORTENSEN & NIELS HP OG BAND

Copenhagen Jazzfestival 2012

Man 09 Jul KL 20:00 EntrÉ 120 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Dobbeltkoncert med Veronica Mortensen & Niels HP - 2 stærke sangere på hver deres felt, under en og samme koncert. Sidste år blev billetterne revet væk og Krudttønden måtte melde udsolgt, så det er om at være hurtig hvis man vil sikre sig billetter til denne enestående koncertoplevelse.

Med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire, har Veronica Mortensen i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder. Stemmen er uanstrengt, varm og afslappet og hun besidder en nærhed i foredraget der er enestående. Musikken består hovedsagligt af hendes eget materiale og befinder sig i grænselandet mellem den nordiske jazzgenre og den mere soulprægede tradition. Siden udgivelsen af Veronica Mortensens debutalbum "Pieces In A Puzzle" i 2003, er det blevet til en lang række koncerter i både ind- og udland, deriblandt Sverige, Grækenland, Polen, Rusland, Thailand og Kina. Hun har udgivet 3 cd'er i eget navn og er en efterspurgt sangerinde i flere Big Bands. Hendes seneste album "I'm The Girl", som er en liveindspilning med Klüvers Big Band, har høstet store anmelderroser (deriblandt 5 hjerter i Politiken).

Flere informationer på: www.veronica.dk

Niels HP bliver ofte nævnt som en af de bedste soulsangere vi har herhjemme. Med en fortid i legendariske funkband Ridin' Thumb og cd'en "Different Moves From Different Grooves", har han været med til at sætte en høj standard indenfor genren. I 2004 udgav han sit første album i eget navn "Promises Of Rain", der fik en varm velkomst og høstede mange anmelderroser. Med dyb inspiration hentet hos bl.a Stevie Wonder og Donny Hathaway, har Niels HP med sin rytmiske legende vokal vundet mange hjerter ved hans koncerter i både ind- og udland. For tiden arbejder han med at færdiggøre sit næste album.

Flere informationer på: www.nielshp.dk


Line-up:
Veronica Mortensen: Vokal
Niels HP: Vokal
Jacob Christoffersen: Klaver
Kristor Brødsgaard: Bas
Rasmus Lund: Trommer