Arkiv

Print

Majken & Fjeldtetten

Østerbro Jazzklub

Lør 08 Sep KL 20:30 EntrÉ 80 KR / MEDL 50 kr
Billetter sælges i døren.

Majken & Fjeldtetten er et af de travleste bands i landet, De spiller på TV, radio, jazzklubber, festivals i ind og udland, til byfester og private arrangementer.

Majken bor i dag i Oslo, hvor hun har stor succes ved store koncerter bl.a. som solist med det verdenskendte Magnolia Jazzband.

Majken har lige været i Ukraine, hvor hun spillede i den Norske ambassade for alle de mest betydningsfulde mennesker i landet. Majken har ligeledes spillet på et stort Hotel iBangkok med et til lejligheden sammensat Scandinavisk Band. Majken spiller fast til Rikskoncerterne rundt i hele Norge med programmer om Ella Fitzgerald og Cole Porter.

Der bliver dog også tid til at spille med Fjeldtetten, som har haft Majken med til Kreta, Hereford, Dresden, Holland og Stettin. Når Majken & Fjeldtetten er på tourné deltager en stor del af fanklubben, som er på ca. 700 medlemmer - og mon ikke Østerbro Jazzklub vil se en del af fanklubben d. 8.9.2012.

Majken og Per Rick har i øvrigt flere sangnumre sammen, hvor det ikke kun er jazzmusik, men også underholdning eller show.

Fjeldtetten har udgivet i alt 7 CD'er og gæstede som Nina & Fjeldtetten sidst Østerbro Jazzklub d. 22.1.2005.

Bandmedlemmer:
Majken Christiansen, vocal
Per Rick, trompet/vocal
Inge Andersen, piano
Peter Reimer, bas
Mogens Kann Fjeldsøe, trommer.

Gæstesolist: Mogens Johansen, cl. sax.

Se mere på www.fjeldtetten.dk