Arkiv

Print

Rebecca
Dark & Dear
A-Stair
Sir Vandborg

BANDS OF TOMORROW

Fre 14 Sep KL 20:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Bands of Tomorrow Showcase!
Bands of Tomorrow er en organisation der arbejder på at hjælpe bands/artister frem i musikindustrien, og i dette tilfælde igennem en koncert på det anerkendte spillested Krudttønden.

20:30
Rebecca
er 18 år og singer/songwriter. Hun synger og spiller sine sange om at drømme sig langt væk, om at glemme at betale sine regninger og at hun egentlig bedst kan lide at sove, når lyset er tændt. Rebecca, korsangeren Susan og guitaren skaber et skrøbeligt univers, oplyst af stemmer og en guitar. Og måske det få publikum til helt selv at glemme at betale deres regninger?
facebook.com/rebeccasmusik

21:15
Dark & Dear
har rødder i både pop- country- og folkmusikken. I enkle arrangementer og blide harmonier løfter sangene sig. Bandet holder et stramt fokus på melodi og tekst, og skaber begge dele med styrke nok til, at de kan stå uden overflødig indpakning. Sangene er primært guitarbårne og løftes af Lonnie og Stefans vokalarbejde. I klangfuld harmoni kontrasterer de skarpt den disharmoni, der præger teksterne.Dark & Dear forventer et nyt album på gaden i løbet af 2013.
facebook.com/DarkDear

22:00
A-Stair
er et band med fire medlemmer der lægger musik til historier. A-Stair spiller vellydende indie-pop numre som bryder ud i bragende, dyster og syret rock. Flere af A-Stair' numre bliver båret af akustisk guitar, deres mandlige forsangers personlige vokal og guitarist Gilmour-lyd!
facebook.com/#!/pages/A-Stair/101290456632549

22:45
Sir
Vandborg spiller pop med stærke rødder i rock og soul. Dybden i hans tekster udspringer fra virkelige og små historier. Den rytmiske sanger og bassist er i øjeblikket aktuel med en single på iTunes, som er den første ud af mange.
facebook.com/pages/Sir-Vandborg/410441385653605